05okt

WNDRWKND: Blogtrip naar bestemming onbekend brengt 10 bloggers naar Amersfoort

Een selectie van bloggers heeft een uitnodiging ontvangen voor een blogtrip naar bestemming onbekend. Op zaterdag 6 en 7 oktober worden zij verwelkomd voor #WNDRWKND. Daags voor het weekend werd de bestemming bekend: Amersfoort. De bloggers wacht een verrassingsprogramma vol hidden gems, insider tips en bijzondere overnachting in een voor hen nog onbekende stad.

Het weekendprogramma is nog helemaal onbekend voor de bloggers. Zij moeten zich dus echt laten verrassen en worden aan de hand genomen door drie Amersfoortse local bloggers die hen de leukste plekjes laten zien.

De blogtrip wordt georganiseerd door Citymarketing Amersfoort en ensanne.n: “Een weekend op pad zonder verwachtingen. We willen de bloggers compleet verrassen. Ze zullen van de gebaande paden gaan in Amersfoort. Ze zullen zich zeker verwonderen en niet onbelangrijk het is een Instagrammable!”

wndrwknd.nl of instagram.com/wndrwknd  #wndrwknd\Het concept van #WNDRWKND draait om verrassing. Voor vragen over WNDRWKND kunt u contact opnemen met Esther Settels van Citymarketing Amersfoort, 033-469 8750 of  Sanne Bakker van ensanne.nl +31 6 16 72 4911

 

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter