Culinaire blogtrip Gelderse Streken
28nov

Smakelijke culinaire blogtrip in Gelderse streken

In opdracht van Gelderse streken organiseerde ensanne een smakelijke 3-daagse culinaire blogtrip in de vier streken Veluwe, Arnhem-Nijmegen, Achterhoek en Rivierenland. Op het programma stonden wildproeverijen, het bezoek aan verschillende streekproduct producenten en culinaire parels van de regio.

Aan de blogtrip namen zeven Nederlandse bloggers deel. Sommige hebben een sterke focus op eten, de ander op lifestyle. Juist de combinatie zorgde voor een goede afwisseling in content en invalshoeken. ensanne verzorgde de werving, selectie en het uitnodigingstraject. In samenwerking met de vier Regionale Bureaus voor Toerisme (RBT’s) stelden we het programma samen. In het weekend was Sanne aanwezig voor de begeleiding. Tijdens het weekend werd volop op social media gepost waarbij Instagram Stories het populairste kanaal was.

Inmiddels zijn de eerste blogs en vlogs geproduceerd. ensanne zal ook de rapportage van dit blogweekend verzorgen.

Culinaire blogtrip in de Gelderse streken

Blogs van Keukenliefde – nr 1 Foodblog van Nederland
Culinair Weekendje Gelderland – deel 1
Culinair Weekendje Gelderland – deel 2

Vlog van Beaufood

Instagram van mr Hungry Sam

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.
COMMENT (2)
Maud / 22 september 2017

Hey ik las de leuke blog, ik ben laatst bij Brasserie de Boerderij in Arnhem wezen eten. Weet je misschien nog wat lekkere eettentjes?

Sammi / 22 september 2017

Ik ben echt heel benieuwd naar de blogtrips! Gaan jullie ook langs het culinaire restaurant “Villa Velperweg?” Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie ervaringen daar aangezien ik nog een luxe restaurant zoek om te dineren.

Laat een bericht achter