Vakantieboulevard is sinds 1 september 2017 offline

Wie is Vakantieboulevard?
Vakantieboulevard.nl is een nieuwste reisinspiratieplatform boordevol specialistische reisaanbieders. Op het platform vind je originele groeps-, solo- en nichereizen gerangschikt in overzichtelijke winkelstraten. Er zijn meer dan 60 expertbloggers verbonden aan Vakantieboulevard, waardoor je iedere dag meerdere verhalen en tips kunt lezen van ervaren reizigers.

Wat was de hulpvraag?
Vakantieboulevard zocht een community manager met een uitgebreid bloggersnetwerk, die tevens hun online blogambities kon opzetten en uitvoeren.

Wat was de oplossing?
ensanne heeft samen met Vakantieboulevard de blog- en social media strategie opgezet én uitgevoerd. Hiervoor heeft Sanne een bloggersnetwerk opgezet en diende ze als eerste aanspreekpunt bij de werving en selectie van bloggers. Om de opgestelde strategie ook in de praktijk te brengen was ensanne verantwoordelijk voor de eindredactie op alle gastblogs en de aansturing van de redactie. Denk hierbij aan taken als het schrijven van blogs, SEO-optimalisatie, opstellen van contentkalenders, inwerken van nieuwe collega’s en het opzetten van e-mailcampagnes, cursussen en social media kanalen.

De introductiecursussen voor expertbloggers (3 dagdelen met gastsprekers) waren een groot succes en worden in het najaar van 2016 herhaald. Daarnaast heeft ensanne een 30-tal A-bloggers sponsored articles over Vakantieboulevard laten schrijven. Tot slot waren we nauw betrokken bij de ontwikkeling van het platform en uitbreiding van nieuwe themastraten. Na afronding van het project blijven we Vakantieboulevard ondersteunen en blijven een advies- en aanspreekpunt voor de redactie.

  • Klant: Vakantieboulevard.nl
  • Periode: juni 2015 – augustus 2016
  • URL: www.vakantieboulevard.nl
vakantieboulevard ensanne

Vakantieboulevard is live!

  • Door Talitha Berger
  • 18 mrt, 2016
Afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt aan Vakantieboulevard.nl! Nu is dit digitale platform dan eindelijk live gegaan! Vakantieboulevard is een uniek platform met een virtueel winkelcentrum waar reisverhalen, reisaanbod en specialisten samenkomen.

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!