hhs ensanne
22dec

Haagse Hogeschool / Betafactory

Wat doet ensanne hier?  Er waren vele praktische vraagstukken omtrent social media gebruik ter promotie en communicatie van Betafactory van de Haagse Hogeschool. ensanne gaf hier 3 trainingen om het team van de Betafactory meer inzicht in de verschillende platformen te geven en ze hier in te trainen het op het juiste moment in te [...]
13sep

Liberation Route Europe

Liberation Route Europe was opzoek naar een online marketeer die de organisatie kon adviseren bij de online marketing en de werkzaamheden kon aansturen en uitvoeren. Dit omvatte de herontwikkeling van website en app, virtual reality app, online monitoring, een bloggerstrip, e-mail nieuwsbrieven, social media en andere online presentaties.

corendon
12sep

Corendon Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen en is onderdeel van de Corendon Group. Corendon Hotels & Resorts richt zich op de ontwikkeling van vakantiebestemmingen en innovatieve hotels in Europese hoofdsteden. Corendon Hotels & Resorts had de behoefte aan een content marketeer die de websites van de hotels verder ontwikkelde. De marketingstrategie bevatte onder meer tekst- en beeldredactie en SEO-optimalisatie.

Anne Reitsma
12sep

Anne Reitsma Fotografie

Anne Reitsma is een zelfstandig werkend fotograaf en staat bekend om haar moderne beelden met karakter. Anne wilde graag hulp bij de inzet van social media voor haar portfolio. LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, wanneer zet je welk mediakanaal in?