Wie is Corendon Hotels & Resorts?
Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen en is onderdeel van de Corendon Group. Corendon Hotels & Resorts richt zich op de ontwikkeling van vakantiebestemmingen en innovatieve hotels in Europese hoofdsteden. In februari 2015 is het Corendon Vitality Hotel Amsterdam geopend en daarnaast heeft de groep The College Hotel overgenomen.

Wat was de hulpvraag?
Corendon Hotels & Resorts had de behoefte aan een content marketeer die de websites van de hotels verder ontwikkelde. De marketingstrategie bevatte onder meer tekst- en beeldredactie en SEO-optimalisatie..

Wat was de oplossing?
ensanne is aan de slag gegaan met diverse contentmarketing projecten. Voor The College Hotel Amsterdam lag onze focus op de nieuwe website en de uitgebreide Destination Guide. Voor het Corendon Vitality Hotel Amsterdam ontwikkelde we veel content voor de unieke 737 suite, Vitality Spa en seizoensarrangementen. Maar ook voor de twee nieuwe hotels verzorgde ensanne de redactie.

corendon
ensanne corendon

Nieuwe website The College Hotel Amsterdam

  • Door Sanne Bakker
  • 14 okt, 2015
Afgelopen week is de nieuwe website van The College Hotel Amsterdam live gegaan in het Nederlands & Engels. Dit vier sterren boutique hotel is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid en onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

737 Suite, Corendon Vitality Hotel Amsterdam

  • Door Sanne Bakker
  • 23 okt, 2015
De 737 suite van Corendon Vitality Hotel Amsterdam heeft een eigen microsite gekregen. In de suite ligt 8 meter van de voormalige boeing 737-800. Het vliegtuig heeft 24 jaar voor 6 maatschappijen over de hele wereld gevlogen.

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!