13sep

Convention Bureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland is onderdeel van RBT KAN, Apeldoorn Congresstad en Visit Veluwe en promoot Gelderland als bestemming voor zakelijke- en feestelijke evenementen. De vraag aan ensanne was om een plan te creëren voor de realisatie van de nieuwe website en bijbehorende online marketing.

13sep

Liberation Route Europe

Liberation Route Europe was opzoek naar een online marketeer die de organisatie kon adviseren bij de online marketing en de werkzaamheden kon aansturen en uitvoeren. Dit omvatte de herontwikkeling van website en app, virtual reality app, online monitoring, een bloggerstrip, e-mail nieuwsbrieven, social media en andere online presentaties.

12sep

Vakantieboulevard.nl

Vakantieboulevard.nl is een nieuwste reisinspiratieplatform boordevol specialistische reisaanbieders. Op het platform vind je originele groeps-, solo- en nichereizen gerangschikt in overzichtelijke winkelstraten. Vakantieboulevard zocht een community manager met een uitgebreid bloggersnetwerk, die tevens hun online blogambities kon opzetten en uitvoeren. ensanne heeft samen met Vakantieboulevard de blog- en social media strategie opgezet én uitgevoerd. Hiervoor heeft Sanne een bloggersnetwerk opgezet en diende ze als eerste aanspreekpunt bij de werving en selectie van bloggers.