Wat is Liberation Route Europe?
Liberation Route Europe is de unieke bevrijdingsroute van de geallieerden van Zuid- Engeland tot Berlijn én vanuit het Poolse Gdánsk naar Berlijn. Liberation Route Europe is begonnen vanuit de regio Arnhem Nijmegen en combineert toerisme met historie. De stichting wordt gefinancierd door het vfonds en de Europese Unie en heeft musea en toeristische marketing organisaties als partners.

Wat was de hulpvraag?
Liberation Route Europe was opzoek naar een online marketeer die de organisatie kon adviseren bij de online marketing en de werkzaamheden kon aansturen en uitvoeren. Dit omvatte de herontwikkeling van website en app, virtual reality app, online monitoring, een bloggerstrip, e-mail nieuwsbrieven, social media en andere online presentaties.

Wat was de oplossing?
ensanne is aan de slag gegaan met de (door)ontwikkeling van de 5-talige website en app. Daarnaast mede-initieerde we de eerste virtual reality app voor de provincie Limburg en bouwden de B2B website. Hierbij werd nauw samengewerkt met toeleveranciers en collega’s vanuit Liberation Route Europe.

Ook hebben we de online monitoring geïmplementeerd, waardoor de organisatie nog beter de online presentaties kon rapporteren richting de stakeholders. In februari 2016 organiseerde we een eerste internationale blogtrip in België en Duitsland. Samen met de communicatie manager ontwikkelden we nieuwe e-mailnieuwsbrieven en assisteerde bij social media activiteiten. Tevens assisteerden we bij verschillende projecten voor Holland.com, de Freedom Ride en Platform WO2 (tweedewereldoorlog.nl).

Liberation Route als Holland City line

  • Door Sanne Bakker
  • 07 okt, 2016
Vorige week vond de officiële lancering plaats van de Liberation Route Holland City Line. Gedeputeerden van de vier deelnemende provincies checkte met een speciale OV-kaart in op de Liberation Route lijn.

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!