Wat was de hulpvraag?

Content van influencers waaronder bloggers, Instagrammers en vloggers wordt door consumenten vertrouwd en brengt organisaties echte verhalen. Op jullie verzoek stuur ik hierbij, na ons recente overleg een offerte voor de blogcampagne in het voorjaar.

Aan ensanne werd gevraagd om 5 tot 8 bloggers te selecteren die in juni naar Winterswijk komen. De bloggers moesten bij voorkeur uit Nederlands (focus Gelderland en Overrijsel) of Duitsland komen. Hierbij gaat het vooral om bloggers die relevante waardevolle content konden leveren die over een langere periode ingezet kan worden voor de promotie van Winterswijk. Winterswijk is een doelgroep die ‘oudere’ en ‘welgesteldere’ bezoekers aantrekt. Er waren geen minimale kaders voor bereik website en social media.

Wat was de oplossing?
ensanne selecteerde zes bloggers, waarvan twee uit Duitsland die een weekend in Winterswijk en omgeving doorbrachten. ensanne gaf het programma vorm dat op maat werd gemaakt. Uiteindelijk verschenen zowel kwalitatieve blogs als uitgebreide social media posts de publicaties met een totaal bereik van 60.000 mensen.

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!