Wat doet ensanne hier? 

Er waren vele praktische vraagstukken omtrent social media gebruik ter promotie en communicatie van Betafactory van de Haagse Hogeschool. ensanne gaf hier 3 trainingen om het team van de Betafactory meer inzicht in de verschillende platformen te geven en ze hier in te trainen het op het juiste moment in te zetten.

Wat is de Betafactory?

De Betafactory brengt onderwijs en het werkveld van de faculteit Technologie, Innovatie & Samenleving samen. Dit doet de Betafactory door de speciale learninglabs, projecten en evenementen. Hiermee faciliteert de Betafactory de 14 betaopleidingen van de Haagse Hogeschool en krijgen vele studenten een kans op een unieke werkervaring.

Wat was de hulpvraag?
Hoe krijgt de Betafactory meer followers op Instagram/Twitter/Facebook?
En welke content is interessant (likable/sharable) om op
Instagram/Twitter/Facebook te delen? Wat moet je wel en niet doen bij het publiceren van content? Hoe kan je social media platforms inzetten om bedrijven en overheden aan te spreken.

Wat was de oplossing?
Door de trainingen is er meer inzicht welke social media platform voor welk doeleinde ingezet kan worden. De 3 trainingen, inclusief huiswerk, hebben meer helderheid verschaft.

  • Klant: Haagse Hogeschool – Betafactory
  • Periode: november – december 2016
  • URL: www.betafactory.nl
hhs ensanne

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!