City Marketing Amersfoort ensanne

Wat doe ik hier? 

Voor Citymarketing Regio Amersfoort is het belangrijk dat de stad meer naamsbekendheid krijgt onder de Duitste bevolking. Focus van de activiteiten ligt hierbij op marketing- en promotiecampagnes op gebied van toerisme, recreatie en cultuur, waarbij sociale media en interactie een grote rol spelen.

Wat is Citymarketing Regio Amersfoort?

De Stichting Citymarketing Regio Amersfoort heeft het doel door middel van collectieve marketing het sociaal-economisch klimaat in Regio Amersfoort te bevorderen.

 

De missie van deze stichting luidt als volgt:

“Door middel van citymarketing willen we bijdragen aan het welzijn van onze inwoners in Amersfoort.

 

Samen met alle partners werken we aan een regio waar ook een volgende generatie graag wil wonen. Samen met alle partners werken we aan een regio waar ook in de toekomst genoeg werk is voor iedereen. 

 

Samen met alle partners werken we aan een regio waar niet alleen onze eigen inwoners, maar ook mensen uit de hele wereld graag komen om te genieten van de stad, de natuur en de mensen.”

Bron: Citymarketing Regio Amersfoort

Wat was de hulpvraag?

Citymarketing Regio Amersfoort had nog geen ervaring met het samenwerken met Duitse bloggers.

Wat was de oplossing?
ensanne ondersteunt Citymarketing Regio Amersfoort bij het opzetten van een blogcampagne en de stad meer naamsbekendheid genereren bij onze oosterburen. Door een selectie van Duitse bloggers die een bepaald bereik en engagement hadden en de doelgroep aanspreken in hun thuisland, hoopt Amersfoort meer Duitse toeristen te trekken naar de stad.

City Marketing Amersfoort ensanne

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!