Wie is VisitVeluwe?
VisitVeluwe is de organisatie die de Veluwe op de nationale en internationale kaart zet als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Dat doen ze samen met de (toeristische) bedrijven en Veluwse gemeenten als partners. Onderdeel van VisitVeluwe is de community ‘hetbestevandeveluwe.nl’.

Wat was de hulpvraag?
Voor de community van ‘hetbestevandeveluwe.nl’, bestaande uit enthousiaste en gepassioneerde ondernemers, bewoners en schrijvers, organiseert VisitVeluwe ambassadeursdagen. Tijdens deze dagen willen ze hun betrokken community leden graag opleiden zodat zij hun passie voor de Veluwe nog makkelijker op papier kunnen zetten. De vraag aan ensanne was om hier een training over te geven.

Wat was de oplossing?
ensanne heeft een uitgebreide training gegeven over bloggen in 10 stappen. Deze training was op maat gemaakt zodat dit aansloot bij de behoeften van de leden.

“Sanne gaf handige tips en tricks om het plezier in bloggen te vergroten. Een aantal bloggers die nog in de startblokken stonden, zijn door Sanne’s enthousiasme ook gaan bloggen voor ‘Het beste van de Veluwe’.” Mariek van der Veen – Community Manager

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!