Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen [RBT KAN]

Wie is RBT KAN?

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) is de marketingorganisatie voor de regio Arnhem Nijmegen. Het RBT KAN verzorgt de marketing en promotie van de regio in binnen- en buitenland voor de pijlers recreatie, toerisme en cultuur. Voor RBT KAN heeft ensanne inmiddels meerdere werkzaamheden verzorgd.

Wat was de hulpvraag?

RBT KAN organiseert in de verschillende regio’s partnerbijeenkomsten. Hier komen lokale toeristische ondernemers samen om te netwerken en kennis te vergaren. RBT KAN wilde graag inspiratie geven voor het gebruik van social media.

Wat was de oplossing?

ensanne heeft trainingen op maat gemaakt waarbij de ondernemers praktische tips & tricks kregen bij de inzet van social media voor hun bedrijf. Onder het gehoor waren bed & breakfast eigenaren, recreatieve ondernemers en horeca-exploitanten.

  • Klant: Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen
  • Periode: maart 2016 – oktober 2016
  • URL: www.rbtkan.nl

“De inzet van social media heb ik altijd een beetje links laten liggen, met de tips van Sanne in mijn achterzak denk ik dat ik morgen toch eens goed ga kijken naar mijn Facebook.” – één van de deelnemende ondernemers.

Heeft jouw project ook begeleiding nodig?

Natuurlijk kunnen we jouw project ook begeleiden en uitvoeren!