Albums op Instagram
23feb

Albums op Instagram: Wat kun je ermee?

Zucht alweer iets nieuws… Ben je nog maar net bekend met Instagram Stories, hebben ze weer wat nieuws bedacht. Yep! Vanaf vandaag zijn de albums op Instagram. Dat betekent dat je nu meerdere foto’s en video’s in een post kunt stoppen. Wat kun je er mee?

Dat de albums eraan zouden komen werd een paar weken geleden al bekend. Ik had al gelijk een paar ideeën hoe je dit kunt inzetten maar moest dus nog even geduld hebben. Je kunt maximaal 10 foto’s of video’s in het album zetten. Dat is echt een hoop! Hierbij onze tips!

  1. Making of

Je kunt de albums op Instagram heel goed inzetten voor een making of. Een soort timelapse waarbij je in tien foto’s of video’s naar een climax toewerkt.

  1. Mooiste foto’s van gasten

Wellicht postte je al regelmatig foto’s van gasten maar wilde je dit wel afwisselen met eigen foto’s. Verzamel nu de 10 mooiste foto’s per week en plaats die als 1 post in een album.

  1. Gangen van een menu

Als je meerdere gangen van een menu wilt laten zien, kun je natuurlijk in maximaal 10 foto’s je gasten meenemen door het menu dat ze gaan krijgen. Dat zorgt vast voor lekkere trek!

  1. Tien tips

Je kent wel de lijstjes op blogs. Die 10 mooiste uitzichten, de 10 leukste plekjes, de 10 dieren die je kunt spotten. Stop die 10 tips achter elkaar en je geeft echt 10 mooie tips mee.

  1. Intinary

Wil je het nog verder doortrekken, geef je een soort dagprogramma (intinary) mee. Dus bezoek eerst dit museum, daarna deze koffiespot, daarna deze winkel en ga hier lunchen.

 

Bekijk de eerste albums op Instagram!

Project Gallery ~ Concrete Box House by Robertson Design ? Photographed by Jack Thompson ~ 10 images ?

Een bericht gedeeld door Aidan Anderson (@thelocalproject) op

TAGS:

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter