Blogger NRW
12sep

Samenwerking met Duitse reisbloggers

Onze oosterburen zijn natuurlijk een graag geziene gast in hotels, steden en bij toeristische attracties. Voor het toerisme in Nederland werden in 2015 4,3 miljoen bezoeken geteld. Het bloggersnetwerk van ensanne groeit als maar verder en het werd tijd om de grensoversteek te maken!

Veel Nederlandse bloggers kennen wij inmiddels persoonlijk door de verschillende campagnes waar wij aan mee werkten. Maar de vraag naar bloggers en influencers uit Duitsland werd vanuit opdrachtgevers steeds groter. Via events hebben we nu contacten met Duitse reisbloggers, voornamelijk uit de regio Nordrein Westfalen, de belangrijkste herkomstprovincie voor bezoek in Nederland.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een samenwerking met een van deze bloggers aan te gaan? Neem dan contact met ons op! Bellen kan via +31 6 16 72 49 11 of mailen via info@ensanne.nl.

 

 

Fotocredit: Jessica Donya Nied 

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.
COMMENT (1)
Yvonne / 13 september 2016

Wat een leuke plek om de Duitse collega’s te ontmoeten! Hopelijk heb je ook lekker de tijd gehad om een beetje rond te struinen in het park. 🙂

Laat een bericht achter