Must Read ensanne
01aug

Must Read #6

Constant verschijnen er op blogs, nieuwssites en ouderwetse kranten interessante artikelen die je moet lezen. Omdat ze leuk, interessant, vernieuwend of verdiepend zijn aan het vak dat we beoefenen. Ik heb ze voor je verzameld en publiceer wekelijks een aantal favorieten.

  • De effectiviteit van Snapchat als marketingkanaal voor jongerenmerk GOGO – verscheen op Travelnext.nl

Een mooie praktijkcase hoe Snapchat ingezet kan worden bij de marketing voor jongerenvakanties.


  • 1 miljoen Nederlanders boekten al via Airbnb – verscheen op DutchCowboys.nl

Afgelopen week zijn we een mijlpaal voorbij… 1 miljoen Nederlandse boekingen op Airbnb. Wie zijn nu die boekers en wat boeken ze waar?

Lees het artikel
  • Leidt storytelling tot meer directe boekingen? – verscheen op Travelnext.nl

Mijn oud-collega Ellen van Hotel New York legt uit hoe storytelling werkt bij hotels met een bijzondere beleving. Ze vertelt hoe storytelling bij Hotel New York maar ook andere hotels online en offline wordt ingezet en wat de voor- en nadelen zijn.

Lees het artikel
  • Big Data unravels best time to target travellers with marketing [INFOGRAPHIC] – verscheen op TNooz.com

Een mooie infographic met handige feitjes op rij om onderscheid te maken tussen luxe en niet-luxe travellers. Dit kun je vast bij jouw type product gebruiken!

Lees het artikel
  • Facebook-drones brengen internet in hele wereld – verscheen in HP de Tijd

Facebook heeft gewerkt aan de ontwikkeling van speciale drones die op de meest ontoegankelijke plekken ter wereld internet creëeren. Een bizarre ontwikkeling: de drone heeft de doorsnede van een 737-Boeing en blijft 3 maanden in de lucht met helium en zonne-energie.

Lees het artikel
  • KPN bouwt netwerk voor slimme apparaten – verscheen op AD.nl

The Internet of Things oftewel 50 miljard apparaten die via een netwerk verbonden zijn. KPN speelt hier vast op in en lanceert LoRa, Long Range Netwerk, in Den Haag & Rotterdam.

Lees het artikel

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter