Must Read ensanne
26feb

Must Read #14

Waar ik in de vorige Must Read blog vertelde over het aantrekken van de Nederlandse reisindustrie, vertel ik in dit blog over hoe de reisbranche is veranderd. Ik heb de beste artikelen voor je verzameld. Zo lees je over de de opkomst van virtual reality,  hoe snel we tegenwoordig onze vakantiefilmpjes kunnen delen, en over hoe Den Haag op bloggers inspeelt deze zomer. Lees snel verder!

 • Periscope laat Gopro-beelden livestreamen

  Hoe snel kan jij je Gopro filmpje delen? Bij Periscope, dochterbedrijf van Twitter, kan je fimpje direct via livestream op de tijdlijn van Twitter.

  Lees het artikel


 • Alles wat je moet weten over het Internet of Things voor de travelindustrie

  Over een paar jaar is vrijwel alles verbonden met het Internet. Wat betekent deze ontwikkeling voor de reisbranche en welke nieuwe businesskansen biedt het? Is het Internet of Things een lifechanger of waait het weer over?

  Lees het artikel


 • Maak kennis met Virtual Reality vakantie tours

  Kan een Virtual Reality tour je overhalen of inspireren om naar een bepaalde bestemming te gaan? Kan zo’n tour je laten zien wat je wilt zien en je het gevoel geven dat je echt voor 5 minuten op vakantie bent?

  Lees het artikel


 • Mooie stad achter de duinen..

  Deze zomer bloggen aan het strand? In Den Haag, aan het strand van Kijkduin worden er dit voorjaar speciale bloggershuisjes gebouwd, om lekker te bloggen.

  Lees het artikel

Missen we nog interessante stukken? Laat ze dan achter in een reactie!

 

OVER DE SCHRIJVER

Talitha Berger
Talitha is projectmanager bij ensanne en blogt vol enthousiasme over praktische tips bij e-mail & content marketing.

Laat een bericht achter