vakantieboulevard ensanne
18mrt

Vakantieboulevard is live!

Afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt aan Vakantieboulevard.nl! Nu is dit digitale platform dan eindelijk live gegaan! Vakantieboulevard is een uniek platform met een virtueel winkelcentrum waar reisverhalen, reisaanbod en specialisten samenkomen.

Verrassend anders!

Met 350 etalages in 39 thematische winkelstraten zijn er genoeg reizen om uit te kiezen! Het zijn kleine aanbieders, specialistische aanbieders die hier hun reizen verkopen! Weet je nog niet precies waar je heen wilt reizen? Lees dan eens een van de 250 blogs die door ruim 45 gepassioneerde reisbloggers worden geschreven!

Beleving op Vakantieboulevard

Ga je nu ver of dichtbij wilt, een weekendje weg of een lange reis, bij Vakantieboulevard draait alles om de beleving. Beleef het boeken van een vakantie eens anders, beleef het eens alsof je er al bent!

Onze rol

Wij hebben Vakantieboulevard ondersteund met het opzetten van het platform. Sanne is hier community manager, zij is het aanspreekpunt voor de bloggers, zoekt nieuwe bloggers die het leuk vinden om te bloggen voor Vakantieboulevard. Daarnaast zorgt ze voor de website, dat alles draait, een echte duizendpoot dus. Talitha, project assistent, ondersteunt Sanne maar ook de mensen van Vakantieboulevard waar maar nodig!

Bloggerscursus

Voor alle expertbloggers organiseren we een aantal trainingen. Hier leren zij een betere blogger te worden. Onderwerpen als social media, SEO, reisfotografie, seeden en video worden behandeld.

OVER DE SCHRIJVER

Talitha Berger
Talitha is projectmanager bij ensanne en blogt vol enthousiasme over praktische tips bij e-mail & content marketing.

Laat een bericht achter