bloggersweekend ensanne gelderse streken
24sep

Familiebloggers weekend in de Gelderse Streken

Vorig weekend mochten wij namens Gelderse Streken op pad met 10 bloggende gezinnen. Van de Achterhoek naar de Veluwe, tot Rivierenland en Regio Arnhem Nijmegen. Alle regio’s van Gelderland werden in dit weekend aangedaan.

Tijdens het weekend verbleven we op het prachtige park Coldenhove van Landal GreenParcs. Op vrijdagavond hadden we een kennismakingsdiner. Op zaterdag gingen de bloggers drie verschillende kanten uit om de verschillende Gelderse attracties te bezoeken. Van de Apenheul naar het Afrika museum, Burgers Zoo, Julianatoren en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Onderweg zochten wij de bloggers op. Ook op zondag stond er een programma klaar. De bloggers reisden af naar de Achterhoek waar Erve Brooks, Hof van Eckberge en Huis Bergh bezocht werden. Een andere groep bezocht in Rivierenland Slot Loevestein en het Geofort.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Inspirerende blogs

Inmiddels hebben we van de eerste bloggers de leuke blogs voorbij zien komen. We zette ze voor je op een rij:

Waar Gelderland groot in is – Yvonne van der Laan

Lees de blog

De vele gezichten van Gelderland – Lifelicious

Lees de blog

7 trip tips in de Gelderse streken – Hip en Moeder

Lees de blog

Ridders en Prinsessen in Kasteel Huis Bergh – Is het nog ver

Lees de blog

Wat heeft ensanne gedaan?

In samenwerking met de marketingorganisatie Gelderse streken hebben we de selectie gemaakt van de bloggers, het uitnodigingstraject verzorgd, het persoonlijke programma samengesteld, uiteraard de begeleiding in het weekend zelf en nu volgt natuurlijk nog de rapportage.

Gelderse StrekenP9172516

Wie is Gelderse Streken?

Gelderse Streken is een gezamenlijke campagne in opdracht van Toerisme Gelderland, de toeristische marketingorganisatie waarin de vier Gelderse regio’s (Veluwe, Achterhoek, regio Arnhem Nijmegen en Rivierenland) samenwerken. Het project heeft als doel om de naamsbekendheid te vergroten van de vier toeristische regio’s. Focus van de activiteiten ligt hierbij op marketing- en promotiecampagnes op gebied van toerisme, recreatie en cultuur, waarbij sociale media en interactie een grote rol spelen. Bekijk de website!

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter