20dec

Behind the scenes bij een Instameet!

Op de valreep van weer een lockdown kon de Instameet die ensanne op zaterdag 11 december organiseerde wél doorgaan. Een groep van veertien Instagrammers kwam naar Den Haag om drie van onze opdrachtgevers tijdens een middagprogramma te bezoeken.

Na een start in de waanzinnige Take a Brake fietsenstalling (driedubbele designaward), 4 verschillende plekken in het MuseumKwartier en afsluiter bij de nieuwe Soundtrack expo bij Filmhuis Den Haag die het weekend erop pas opende! Er zijn geweldige posts geplaatst (te vinden in dit Instastory-hoogtepunt) die we op de accounts van opdrachtgevers zijn gedeeld. Alle opdrachtgevers deden een financiële bijdrage voor een reiskostenvergoeding aan de Instagrammers. We maakten dit Reelverslag voor een kijkje achter de schermen.

Eerder dit jaar organiseerde we een Instameet bij Visit Aalsmeer met een bijzondere sunsetcruise. Bekijk hier een timelapse door @SaskiAqua.

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.