04apr

Werken als nomads

We hebben ons kantoor opgezegd. Lees je dat goed, ja dat lees je goed. 13 maanden geleden trokken we vol enthousiasme in een studio aan de Verrijn Stuartlaan, maar begin februari hakte we de knoop door om hier niet te blijven. Verschillende omstandigheden in het pand maakte dat we niet hier voor de eeuwigheid zouden vestigen. Op zoek naar iets nieuws was onze eerste gedachte, maar wel rustig naar een topplek. Spullen even in de opslag en we gaan zoeken. Tot dat…. Talitha een nieuwe uitdaging op haar pad kreeg (daarover verderop meer). Dat maakte de situatie weer heel anders en na lang wikken en wegen heb ik besloten dat we gaan werken als nomad. Als nomad? Ja, zonder vaste eigen plek werken we op locatie bij opdrachtgevers, flexplekken, koffiehuizen en aan de keukentafel. Het past absoluut goed bij ons 🙂

  • Psst 1: Mocht je goeie tips hebben voor fijne werkplekken, laat het gerust weten!
  • Psst 2: We hebben nog een wandrek en kast te koop!

Talitha’s nieuwe job op zee

Werken met uitzicht op zee… werken Ăłp zee, bij een Haags icoon en een van de topattracties van Nederland. Een droom! Bij Talitha kwam die uitdaging om te gaan werken als online en content marketeer van de Scheveningse Pier op het pad. Na heel goed en veel overleg hebben we besloten dat ze die uitdaging moest aangrijpen. 1 maart is ze gestart op zee om alle faciliteiten van het reuzenrad, het suitehotel tot de foodboulevard, offices en evenementen nog bekender te maken bij een internationaal publiek.

En wat betekent dat voor ensanne? Talitha’s plek als sidekick is natuurlijk een lege plek maar vooralsnog komt er geen vacature beschikbaar. Onze freelance collega’s zijn er immers nog! Talitha blijft wel gewoon bloggen voor ensannereist want dat vinden we veeeeelste leuk, blijven we gewoon waterpoloën in hetzelfde team en alles wat we daarvoor ook deden.

 

  • Pssst… deze foto is dus het uitzicht van haar werkplek, ja daar zijn we wel jaloers op!

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter