07sep

Vakdag Zet je regio op de kaart

Donderdag 12 oktober aanstaande vindt de eerste vakdag ‘Zet je regio op de kaart’ plaats voor toeristisch ondernemers en destinatiemarketeers. Sanne Bakker verzorgt een du-presentatie samen met VVV Zuid-Limburg over de blogsabbatical Limburg Lonkt.

Is regiopromotie een rol van de recreatieondernemer? Ze hebben er in ieder geval wel groot belang bij. De consument trekt er vaker op uit en heeft steeds meer oog voor wat er zich afspeelt in de regio. De tijd dat consumenten alleen nog aandacht hadden voor een citytrip, bungalowpark of de camping als eindbestemming voor een leuke vakantie of een dagje uit ligt achter ons.

Het bruist in ons land van de regionale initiatieven. Toerisme en recreatie worden door veel beleidsmakers gezien als de nieuwe economische aanjagers. Het gevecht om de “gast” is een mondiale uitdaging door de groei van het inkomend toerisme.

Hoe zet je jouw regio succesvol op de kaart?

Opvallend is dat regiomarketing nog in de kinderschoenen staat. Met deze dag willen we alle losse initiatieven die er zijn in ons land verbinden tijdens deze eerste Vakdag “Zet je Regio op de Kaart” – Locatie Aviodrome te Lelystad. Deze dag staat in het teken van Inspiratie van succesvolle campagnes en projecten.

Meer weten? Bekijk het programma

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter