07mei

Online workshop contentstrategie

Vrijdag 22 mei, 9.30 – 12.00 uur

Content maken én delen is een essentieel onderdeel van online marketing voor jouw bedrijf. Ben jij een ondernemer en wil je meer zichtbaarheid? Mensen inspireren? Potentiële klanten aantrekken? Door het maken van content kun je dat allemaal realiseren! Maar er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden om content te delen: een magazine, Instagram, een blog op jouw website, Facebook, nieuwsbrieven… Waar begin je nou? En hoe zorg je voor focus in jouw contentstrategie? En welke handige tools zijn er die je kunt inzetten om lekker met jouw content aan de slag te gaan? Want je wilt er natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk aan werken.

TIJDENS DE WORKSHOP:

Door te focussen op de creatie & distributie van waardevolle, relevante en consistente content kun je jouw doelgroep aanspreken, aantrekken en tot actie aanzetten.

– Tijdens deze online workshop bespreken we alle elementen van een contentstrategie en ga je met een stappenplan aan de slag.

– Naast de theoretische kennis heb je aan het einde een kant-en-klaar plan van aanpak waarmee je vandaag kunt starten.

Ben jij een ondernemer en wil jij met een goede en efficiënte contentstrategie aan de slag? Dan is de online workshop van Sanne perfect voor jou!

Georganiseerd in samenwerking met Dutch Digital Nomads.

Tickets à €25,-

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter