04mei

Hoe gaat het met mijn opdrachtgevers in deze situatie?

Niemand, maar dan ook niemand had de situatie waarin we nu zitten kunnen voorspellen. Mijn werkzaamheden voor 75 jaar vrijheid Den Haag, die nu tot een hoogtepunt zouden komen, zijn dus totaal anders dan ik me had voorgesteld. Waar we dit jaar op een heel bijzondere wijze zouden herdenken, blijven we thuis om stil te staan. 

Ook andere projecten staan noodgedwongen stil. Strandpaviljoen Elements Beach kan voorlopig niet open, geen voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en het verkeer op mijn reisblog is enorm gekelderd. Dat betekent omschakelen en in kansen denken! Zo is er een Elemeter strandlaken zodat je komende zomer safe op 1.5 meter afstand op het strand kunt liggen. Kun je via ZST Live naar artiesten die normaal in Zuiderstrandtheater staan kijken. De webshop Have a Pico gaat wel lekker door en nu voor Moederdag krijg je 20% korting.

Voor Marketingfacts maakte ik een rondgang langs de Nederlandse bestemmingen en hun voorbereiding op de komende zomer. Ik raad ze aan om te denken als Floortje Dessing. Op vrijdag 22 mei geef ik een webinar Focus op Content, strategieworkshop i.s.m. Dutch Digital Nomads. 

Sta stil bij 75 jaar vrijheid

In 2020 staan wij stil bij 75 jaar Vrijheid. In Nederland maar natuurlijk ook in Den Haag. Helaas gebeurt dit door de bestrijding van de pandemie anders dan gepland. Herdenk jij ook thuis? Hang de vlag uit, speel het signaal taptoe mee, houdt 2 minuten stilte en zing het Wilhelmus mee. In Den Haag is er bovendien een uitgebreid online en alternatief programma. Aankomende vrijdag komt er een gave stripanimatie uit die de Haagse bevrijdingsdag op 8 mei nog eens extra belicht. Houd mijn social media in de gaten! (Foto: Arnaud Roelofsz)

Elemeter strandlaken

De 1,5 meter samenleving is deze zomer op het strand een makkie want, er is ruimte zát! Wil je zeker weten dat je safe op afstand in je iso-element van je medestrandgasten zit? Natuurlijk, met het ELEMETER strandlaken. #diewiljehebben 🙂 Een echte 2020 limited edition. Jouw bestelling helpt hen bovendien het voorjaar door!
Daarnaast is de take away bar met ook een BBQ dagelijks geopend bij goed weer!

Moederdag bij Have a Pico

Zondag 10 mei is het Moederdag. Ook dit jaar een mooi moment om zo’n bijzonder persoon extra aandacht te geven. In onze shop vind je leuke cadeaus om jouw allerliefste moeder mee te verrassen!
Zolang de post nog wordt bezorgd, heb je jouw aankoop snel in huis. Of laat het bij haar afleveren.
Wat ook fijn is: nu met 20% korting op het hele assortiment. Gebruik de kortingsboncode: MOEDERDAG2020.

ZST LIVE: podiumkunst vanaf de bank

Het Zuiderstrandtheater is gestart met een nieuw initiatief: ZST Live. Ze hebben hun netwerk gemobiliseerd om cultuur te kunnen blijven presenteren in deze tijd van social distancing. Elke dag kun je op de Facebookpagina ZST Live livestreams bekijken met muziek, dans of iets anders cultureels. Verwacht een veelzijdig programma van conservatoriumstudenten tot artiesten die je normaliter in Zuiderstrandtheater tegen zou komen. Daarnaast is er een uitgebreid ‘HOME‘ aanbod op de site.

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter