17jun

Nieuw! ensanne academy

Nieuw bij ensanne; ensanne academy: Hoe kan je door het inzetten van e-mail- en contentmarketing jouw bedrijf (online) bekender maken?

Hoe maak je jouw bedrijf (online) beter vindbaar? Hoe doe je dit met e-mail- en contentmarketing? Daar kan het team van ensanne je alle antwoorden op geven. Na maanden voorbereiden bieden wij in september een vierdelige module aan waarin we je alles bijbrengen op het gebied van e-mail- en contentmarketing en hoe je dit het beste kan toepassen op je eigen onderneming!

Voor wie?
Zelfstandigen (HBO+) die werken als bijvoorbeeld adviseur, coach of ontwerper.
Als ondernemer ben je constant bezig met je branding, acquisitie en relatiebeheer. Deze leergang helpt zelfstandig ondernemers in het toepassen van e-mail en content marketing voor hun onderneming.

Waarom deelnemen?
Je online performance wordt belangrijker als ondernemer naarmate het ondernemerschap steeds meer online plaatsvindt. Door het inzetten van e-mail en content marketing kun je jouw bedrijf (online) bekender maken en een groot publiek bereiken.

Waar & wanneer
Iedere module wordt twee keer aangeboden in een avond- en ochtendsessie. De cursus vindt plaats op het kantoor van ensanne in Rijswijk. Voor iedere module is plaats voor 8 tot 10 zelfstandig ondernemers.

OVER DE SCHRIJVER

Talitha Berger
Talitha is projectmanager bij ensanne en blogt vol enthousiasme over praktische tips bij e-mail & content marketing.

Laat een bericht achter