Must Read ensanne
21jun

Must Read #20

Een nieuwe week, dus nieuwe artikelen: de focus ligt deze week vooral op e-mail marketing, website relaunches, professioneel bloggen en de overname van LinkedIn door Microsoft. Een overname van 26 miljard dollar om precies te zijn, wacht niet langer en lees hoe het zit!

  • Het E-mail Maturity Model als leidraad

Als je vastloopt met e-mail marketing kan het E-mail Maturity Model je weer in de goede richting helpen. Eerst kun je bepalen in welk stadium van e-mail marketing je zit. Daarin kun je vinden bij welke best practices je je aandacht moet inzetten. Bekijk in welke e-mail marketing fase jij zit:

Lees het artikel


  • Bedrijven in de toeristensector het meest online actief

    In het toerisme verkoopt meer dan de helft van de bedrijven hun diensten en services online. De reisbureaus en logiesverstrekking staan hier bovenaan in de dienstensector. Naast Ierland, België, Duitsland, Denemarken en Zweden is Nederland het best scorende Europese land met de online verkoop van toeristische diensten.

     

    Lees het artikel


  • De overname van LinkedIn door Microsoft

Een logische zet, maar wel een hele dure van 26 miljard dollar. Microsoft maakt met zijn producten werknemers en bedrijven productiever en LinkedIn brengt zo de beste werknemer bij het juiste bedrijf en omgekeerd. De carrièresite is een mooi loket voor Microsoft om hun producten aan de man te brengen.

Lees het artikel


  • How to: je brood verdienen als professioneel blogger en influencer van Amsterdam

Anne de Buck doet het, zij verdient haar geld met schrijven over Amsterdam. Naast haar blog yourlittleblackbook.com heeft ze onlangs ook twee boeken geschreven. Wanderlust en The Amsterdam City Guide. Ze schrijft over de hotspots in Amsterdam waar het leuk, superleuk of cool is. Ze trekt op haar weblog ruim 175.000 unieke bezoekers per maand.

OVER DE SCHRIJVER

Dianne de Kievit
Dianne struint iedere week het wereldwijde web af om ons op de hoogte te houden van de MUST READ artikelen. Dianne werkt als stagiaire bij ensanne.

Laat een bericht achter