Must Read ensanne
08dec

Must Read #32

Wat zijn de nieuwste reistrends voor 2017 en  welke nieuwe functies heeft Instagram nu weer voor ons in petto? Vloggers worden aangepakt bij het gebruiken van reclame in hun video’s voor kinderen en is virtual reality nu echt doorgebroken in 2016? We delen deze artikelen met jullie in de must read van deze week!

De trends van de reisbranche in 2017 

Travelpro vroeg vijf deelnemers van het ANVR-Congres op Curaçao om hun visie over de reisbranche in 2017 met ons te delen. Wat worden belangrijke thema’s van 2017?

Lees meer 

 

Wat we kunnen leren van Trump, Uber en netwerkorganisaties over maatschappelijke onzekerheid

  • We hebben geen controle meer over de systemen die we zelf gecreëerd hebben

  • Wat we kunnen leren van netwerkorganisaties zoals Uber en Airbnb

  • Niet de uitkomst maar het proces is het belangrijkste element dat waarde creëert
Lees het artikel

 

Instagram rolt functies voor live video en verdwijnende foto’s uit

Instagram is begonnen met het uitrollen van een live video-functie. Ook wordt het voor gebruikers mogelijk om verdwijnende video’s en foto’s te versturen naar vrienden in plaats van al je volgers. Het gaat steeds meer op Snapchat lijken 😉

Lees verder 

 

Chatdienst Telegram start eigen blogplatform 

Gebruikers van Telegram kunnen berichten opmaken en video’s & afbeeldingen toevoegen. Ieder bericht wordt online gezet op de Telegram-website, waarvan links openbaar gedeeld kunnen worden. Het blogplatform is qua functionaliteit vergelijkbaar met bijvoorbeeld Medium, waarop op dezelfde wijze berichten geschreven of gedeeld kunnen worden.

Lees meer 

  

Vloggers aangepakt: geen reclame voor kinderen

Het is vaak onduidelijk of vloggers betaald krijgen om vlogs te maken of niet. De toezichthouder wil nu ingrijpen: sluikreclame in vlogs wordt verboden en voor kinderen tot twaalf jaar mag helemaal geen reclame worden gemaakt. Lees hier verder, wat denk jij hiervan?

Lees verder 

 

Realitycheck voor VR-hype

We hebben al in meerdere must reads gelezen dat 2016 hét jaar van de virtual reality zou worden. Of dit zo is en wat de toekomst belooft lees je in het volgende artikel waarbij 10 vragen worden beantwoord over het gebruik van virtual reality.

Lees meer 

OVER DE SCHRIJVER

Dianne de Kievit
Dianne struint iedere week het wereldwijde web af om ons op de hoogte te houden van de MUST READ artikelen. Dianne werkt als stagiaire bij ensanne.

Laat een bericht achter