Must Read ensanne
03dec

Must Read #31

In deze must read staan de nieuwste marketingfeiten voor je klaar. Met dit weer zou een kop thee of koffie erbij niet verkeerd zijn, lees binnen een half uur deze artikelen en ben weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Booking.com lanceert platform reisagenten

Booking.com lanceerde laatst ‘Booking.com voor Reisagenten’, een nieuw platform dat speciaal is ontworpen om rekening te houden met de behoeften van reisagenten. Dit platform bestaat uit een aantal gebruiksvriendelijke tools waarmee professionals uit de reiswereld via Booking.com reserveringen voor hun klanten kunnen maken en beheren.

Lees meer 

 

NU.nl sluit samenwerking met CNN op het gebied van online video

NU.nl werkt vanaf deze maand samen met CNN op het gebied van live video. Video’s en livebeelden van de internationale nieuwszender zullen te zien zijn in de apps en op de site.

Lees meer 

 

Conversie boosten? Kijk dan verder dan Cialdini

De beïnvloedingsprincipes van Cialdini zijn een bekend gegeven in de marketing. Maar er zijn nog veel meer psychologische fenomenen die je toe kunt passen om de conversie een boost te geven. Lees hier welke fenomenen dat zijn:

Lees meer 

 

Reus Facebook wil dwerg LinkedIn verpletteren op jobmarkt

Facebook rolde onlangs een functie uit die dat perfecte plaatje voor LinkedIn zou kunnen verstoren. De professionele site heeft een nieuw tabblad, namelijk jobs. Facebook zegt hierover: ‘Veel kleine bedrijven plaatsen nu al vacatures op hun pagina, dus testen we een aparte tool waarmee bedrijven vacatures kunnen plaatsen en cv’s van kandidaten kunnen ontvangen.’

Lees meer 

  

Virtueel zwemmen met dolfijnen

Consumenten maakten dit jaar voor het eerst kennis met de virtual reality techniek. Nu heeft Pokémon GO met AR de wereld veroverd, zijn VR-films te kijken via YouTube en liggen geavanceerde VR-brillen in de winkel. Maar dat was niet de enige trend die de tweede editie van het congres, omgedoopt tot VR Days Europe, dit weekend liet zien. De echte verrassing kwam uit sectoren die minder vaak de media halen met VR: de zorg, het onderwijs, de bouw. Ook daar is virtual reality nu echt doorgebroken.

Lees meer 

 

Wie mailt er nu nog met collega’s?

Programma’s als Slack, Microsoft Teams en Facebook Workplace moeten contact met collega’s makkelijker maken. Maar welk programma werkt het beste voor contact met je collega’s? Blendle zocht het voor je uit!

Lees meer  

OVER DE SCHRIJVER

Dianne de Kievit
Dianne struint iedere week het wereldwijde web af om ons op de hoogte te houden van de MUST READ artikelen. Dianne werkt als stagiaire bij ensanne.

Laat een bericht achter