Must Read ensanne
28jun

Must Read #3

Constant verschijnen er op blogs, nieuwssites en ouderwetse kranten interessante artikelen die je moet lezen. Omdat ze leuk, interessant, vernieuwend of verdiepend zijn aan het vak dat we beoefenen. Ik heb ze voor je verzameld en publiceer wekelijks een aantal favorieten.

Hot topics voor de online reiswereld volgens het marketingfacts jaarboek 2015/2016″- verscheen op Travelnext.nl

Danny Oosterveer heeft namens Marketingfacts.nl de trends uit het jaarboek vertaald naar de online reiswereld. Drie belangrijke trends: Content Marketing, Customer Journey en Klanten zijn breinen. Lees het hele artikel!

Column: De mediakracht van een klacht op TripAdvisor – verscheen op Frankwatching.com

De column van Joost Steins Bisschop (verscheen ook in het Financiële Dagblad) doet een oproep voor het veranderen van bevoegdheden voor het verbeteren van de klantenservice. Lees de column!

#emptyrijks: Instagrammers leggen een leeg Rijksmuseum vast

Het Rijksmuseum deed in de avonduren de deuren open voor een 20 tal Instagrammers. De initiatiefnemer was Eelco Roos, Neerlands grooste Instagrammer. Lees het plan van aanpak en bekijk de prachtige foto’s.

Snapchat and the golden opportunity for travel marketing – verscheen op Tnooz.com

The next big thing is mogelijk Snapchat, zeker onder teenagers. Hoe dit voor travel toepasbaar is kun je lezen op Tnooz. Lees het artikel!

TRAVEL APP SPOT WANTS TO CURATE YOUR NEXT VACATION – verscheen op fastcompany.com

De nieuwe app ‘Spot’ verzamelt recommendations van vrienden en experts en geeft je onderweg de beste plekjes om te bezoeken. Meer over deze app!

In de spotlights door Instagram – verscheen op RTLnieuws.nl

Eigenlijk geen must read, maar watch. De redactie van Editie NL ging op onderzoek uit bij Kirsten Jassies (Instagram Marketing specialist) en Eelco Roos (een van Neerlands grootste Instagrammers) om Instagram tips te krijgen. Bekijk de reportage

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter