Must Read ensanne
29sep

Must Read #26

Vorige week ging de must read over visuele media, emoji’s, Google, Silicon Valley, het nieuwe recensiesysteem van KLM en het feit dat de reisbranche meer geld uit geeft aan mobiel adverterne in zoekmachinemarketing.  Deze week neem ik je mee in een combinatie van must reads, waaronder de blog van Sanne!

Hoe bouw je je eigen bloggerscommunity op?

In deze blog legt Sanne uit hoe je een bloggerscommunity opbouwt aan de hand van haar eigen ervaringen bij Vakantieboulevard. In 11 stappen bouwt zij haar verhaal op waarin de bloggerscommunity is gegroeid.

Lees Sanne’s blog hier

 

De vlogger als merkambassadeur

De vloggers zijn in opkomst en erg populair, omdat zij meestal zo lekker zichzelf zijn hebben ze veel volgers en daardoor een grote achterban op YouTube. Op dit moment is er een onderzoek gaande waarin onderzocht wordt of vloggers hun reputatie als merkambassadeur voor luxe merken waarmaken.

Lees meer

 

Oprechte sluikreclame: mág influencen eigenlijk wel?

Nieuws en entertainment verplaatsen zich naar YouTube, Twitter, Snapchat, Facebook en Instagram. Adverteerders zien deze omslag en willen mee, o.a. door de inzet van influencers. Dat gebeurt op allerlei manieren, waarbij de relatie tussen adverteerder en influencer lang niet altijd duidelijk is.

Lees verder

 

Met ‘Holland’ als merk Nederland vermarkten

Het NBTC is verantwoordelijk voor de nationale en internationale marketing en branding van Nederland als bestemming. Met het merk ‘Holland’ zet het NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, business meetings en congressen. Jos Vranken vertelt zijn uitdagingen in een interview op Marketingfacts:

Lees hier het interview

 

Niet alleen je tekst SEO maar je hele bedrijf

Bedrijven die het product bedenken aan de hand van Google resultaten, de marketing wordt steeds vaker omgedraaid. Hoe je SEO inzet voor je hele bedrijf lees je hier:

Lees verder

 

Snapchat VS Instagram Stories: waar kiezen 3 bekende bloggers voor?

Eerder las je in een van onze must reads wat nu precies de verschillen en voordelen van Snapchat en Instagram Stories zijn. Frankwatching neemt het onder de loep en ondervraagt 3 bekende bloggers naar hun voorkeuren.

Lees verder

OVER DE SCHRIJVER

Dianne de Kievit
Dianne struint iedere week het wereldwijde web af om ons op de hoogte te houden van de MUST READ artikelen. Dianne werkt als stagiaire bij ensanne.

Laat een bericht achter