22feb

Afterparty, jaarboek Feest aan Zee

Wow, wat is hij gaaf geworden! Het 200 pagina tellende jaarboek is een terugblik op Feest aan Zee met veel foto’s en achtergronden. Wethouder Richard de Mos nam het eerste exemplaar woensdag al in ontvangst. Op de officiële Afterparty namen Paul de Kievit en Margot Gereré als initiators / kwartiermakers met Bep van den Hoogenband, vrijwilliger van het jaar, van het feestjaar het boek in ontvangst. Hiermee werd de cirkel van een jaar Feest aan Zee letterlijk rond. 

Sanne schreef alle teksten in samenwerking met de Feest aan Zee collega’s, over de ruim 200 festiviteiten. Daarnaast hield ze vijf uitgebreide interviews met o.a. Carolijn Brouwer (winnares Volvo Ocean Race) en Cesar Zuiderwijk (drummer Golden Earring). Met de ontwerpers van Studio Duel maakte ze een selectie uit zo’n 6.500 foto’s van o.a. Anne Reitsma, Arjan de Jager en Arnaud Roelofsz. Studio Duel tekende uiteraard voor het totale design. Het boek is in oplage van 1.000 stuks gedrukt bij Opmeer. Afterparty is alleen beschikbaar voor de organisatoren en betrokkenen die dit jaar hebben meegewerkt maar voor alle Haagse inwoners in te zien bij de Stadsdeelkantoren en Bibliotheken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Foto’s: Anne Reitsma Fotografie

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.
COMMENT (2)
Indira de Jager-Bender / 14 maart 2019

Beste Sanne. Ben gelukkig dat ik een exemplaar heb kunnen in zien ( werk bij de gemeente Den Haag), maar helaas niet een van de gelukkige die een exemplaar in de kast heeft. Maar wie niet waagt die niet wint. Is er nog 1 exemplaar over voor een grote Scheveningen boeken verzamelaar en een groot Scheveningen fan.? Ik zou er heel gelukkig er zijn.

C.Bosveld / 16 april 2019

Is het nog mogelijk om een boek “feest aan zee” te bestellen ?

Laat een bericht achter