Must Read ensanne
11okt

Must Read #27

Deze keer neem ik je mee naar artikelen die je écht moet lezen over de reisbranche. Naast dat laatst bekend werd dat je volgende zomer in Europa onbeperkt je roaming aan kan zetten streeft Travix KLM voorbij als grootste online reisbedrijf in Nederland. Lees snel verder!

D-reizen.nl: zelf reizen samenstellen en persoonlijke content

D-reizen heeft grootse plannen voor de website: personalisatie door gebruik te maken van klantprofielen, een betere klantbeleving voor wie mobiel wil zoeken en boeken én dynamic packaging. Een gesprek met Esther van Ackooij, websitemanager D-reizen.nl.

Lees verder  

 

Onbeperkt ‘gratis’ roaming in Europa nu echt een feit

De zogeheten roamingkosten binnen de EU worden op 15 juni 2017 afgeschaft. De Europese Commissie had ruim twee weken voorgesteld daar beperkingen aan te stellen, maar commissievoorzitter Jean-Claude Juncker trok dat kort daarna in vanwege de vele negatieve reacties.

Lees verder

 

 

Travelbird gaat hun aanbiedingen personaliseren

TravelBird stapt af van de one-size-fits-all aanpak van de nieuwsbrief en gaat gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Dit zegt Symen Jansma, oprichter en CEO van de reisdealsite. “We kunnen steeds beter inschatten waar de reiziger naartoe wil.”

Lees verder

 

 

Travix gaat KLM voorbij als grootste online reisbedrijf in Nederland

De nummer één notering van Travix is opvallend, omdat het moederbedrijf van onder andere Vliegwinkel.nl en CheapTickets.nl vorig jaar nog op de zesde plek stond met 222 miljoen euro.

 Lees verder

 

 

Snapchat populairder bij twintigers en dertigers

Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat Snapchat nu ook bij de twintigers en dertigers begint aan te slaan. Het is wel nog steeds het meest populair onder Nederlandse tieners tussen de 12 en 19 jaar.

Lees verder

 

 

Uitgever van stedengidsen maakt een digitale omslag

Uitgeverij mo’media verandert de naam van zijn 100% stedengidsen in time to momo en voert daarmee een digitale transformatie van het portfolio door. In dit artikel vertellen zij waarom het zo belangrijk is om te digitaliseren, ook voor online stedengidsen.

Lees verder

TAGS:

OVER DE SCHRIJVER

Dianne de Kievit
Dianne struint iedere week het wereldwijde web af om ons op de hoogte te houden van de MUST READ artikelen. Dianne werkt als stagiaire bij ensanne.

Laat een bericht achter