Must Read ensanne
20jun

Must Read #2

Constant verschijnen er op blogs, nieuwssites en ouderwetse kranten interessante artikelen die je moet lezen. Omdat ze leuk, interessant, vernieuwend of verdiepend zijn aan het vak dat we beoefenen. Ik heb ze voor je verzameld en publiceer wekelijks een aantal favorieten.

Mijn reisblog, een passie, commercieel of een combi? – verscheen op Travelaroundwithme.com

Henriëtte maakt in een persoonlijke blogpost haar statement over de combinatie tussen passievol en commercieel bloggen. Lees de blogpost!

Interview: Visit Holland CEO on Marketing the Country as One Big City Destination – verscheen op Skift.com

Jos Vranken, directeur van NBTC Holland Marketing verteld in een interview op Skift.com over het vermarkten van Holland als City, subsidies en samenwerken met Airbnb. Erg interessant! Lees het hele interview!

Het gebruik van online video in Nederland: de cijfers – verscheen op Marketingfacts.nl

Benieuwd welke plek online video nu in het Nederlandse landschap heeft? Marketingfacts heeft alle feiten en cijfers op rij gezet. Van Youtube tot Netflix. Duik in de cijfers!

10 innovaties die de hotelkamer van de toekomst móet hebben – verscheen op Travelvalley.nl

Starwood hotels experimenteert met de hotelkamer van de toekomst. Virtual reality, een robot en een touchscreen spiegel. Neem een kijkje in de toekomst op Travelvalley.

YouTube-Miljoenen en Insta-Cash – verscheen in Quote

Vorige week tipte ik al de blog van Quote, lees nu het hele artikel over het geld verdienen met YouTube en Instagram. Te lezen via Blendle (€0,89)!

Alles over Emerce #Etravel – verscheen op Travelnext.nl

Travelnext heeft weer een fantastische prestatie geleverd om van bijna alle sessies op Emerce Etravel een live blog te plaatsen. Lees alle blogs terug!

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter