21mrt

Erfgoed Gelderland: Workshops en blogtrip

Van 23 mei t/m 22 juli 2018 vindt de vijfde editie van het Erfgoedfestival Gelderland plaats. Dit jaar organiseren tientallen cultuur- en erfgoedorganisaties uit de provincie activiteiten binnen het thema ‘Over Grenzen’. Vorige week verzorgde ensanne voor de deelnemers aan het festival drie masterclasses over social media en het maken van video’s met je smartphone. Zo kregen de medewerkers, vrijwilligers en zzp’ers van de erfgoed- en cultuurinstellingen praktische en direct inzetbare tools voor hun pr van het festival.

Daarnaast zijn we druk met de voorbereidingen van een blogtrip in de aanloop naar het festival. Op maandag 14 mei nemen we pers en bloggers mee op een exclusieve previewtrip langs de hoogtepunten van het programma. Met onder meer voorstellingen op bijzondere locaties, muzikale programma’s, exposities in de vier kerken van de vroegere kwartieren van het hertogdom Gelre en fietsroutes over de hele grens van Gelderland.

OVER DE SCHRIJVER

Sanne Bakker
Sanne Bakker is eigenaar van ensanne en houdt je op de hoogte van trends & ontwikkelingen en de laatste updates van ensanne projecten.

Laat een bericht achter