Zie je door de digitale bomen het bos niet meer?

Inhaakkalender

Ben je druk met het maken van je social media strategie en heb je wat inspiratie nodig? Download dan gratis onze inhaakkalender met bijzondere en speciale dagen en creëer op deze manier leuke, ludieke en unieke berichten op je facebook tijdlijn of andere social media kanalen.

Leuke inhakers voor social media

Tegenwoordig zijn er zoveel speciale dagen. Koffie dag, broer en zus dag, Badeend dag en nog veel meer. Maar ook is er zoveel te doen in Nederland of daarbuiten, allemaal content die leuk is om te delen of om een leuke inhaker mee te maken.

Handig! De ensanne contentkalender!

Wij maken het je graag makkelijk en vinden het leuk om je te helpen aan leuke ideeën voor social media.
Je kan de contentkalender hier helemaal gratis downloaden.

Vind je het leuker om de inhaak kalender lekker handig op je bureau te hebben staan? Ook dat kan, je kan de kalender tegen een klein prijsje bij ons kopen.
Bestel de content kalender hier

Welke speciale dagen vind je in de inhaakkalender van ensanne?

Met de grootste zorg hebben wij de inhaakkalender samengesteld. Denk aan de bijzondere dagen als Wereld Koffiedag, Broer en Zussen Dag, Badeend Dag, Warme Truiendag, of maak je bed op dag.
Maar naast de speciale dagen hebben we ook andere belangrijke dagen voor je in de inhaakkalender gezet. Denk aan de wedstrijden van het Nederlands Elftal, vakanties in Nederland, feestdagen of de uitreiking van de Oscars of inauguratie van de Amerikaanse President.

Er zijn zoveel bijzondere en speciale dagen tegenwoordig, dat het ons handig leek om alles te bundelen in een contentkalender. Helaas kan er natuurlijk wel eens een klein foutje insluipen of het blijkt dat een bepaalde dag toch op een andere datum valt, ondanks dat we hem met de groots mogelijke zorg hebben samengesteld.

Aan de slag?

Content is tegenwoordig belangrijker dan ooit, dat weet iedereen. Gebruik onze handige inhaakkalender voor leuke posts op social media. Je kan de kalender downloaden  of kopen op onze website. Zo kun je hem mooi naast je laptop of computer neerzetten en in één oogopslag alle bijzondere dagen zien.