Zie je door de digitale bomen het bos niet meer?

Training Internet Marketing

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het beter zichtbaar maken van je bedrijf online? Wie weet helpt de ensanne academy je dan wel op weg. Schrijf je in voor de training internet marketing!

Training Internet Marketing aan de ensanne academy

Leer tijdens deze interactieve en interessante trainingen alles op het gebied van internet of online marketing. Sanne geeft je tijdens de cursussen handige handvatten om je te leren hoe je zelf internet marketing tools kunt inzetten om je bedrijf hoger in de zoekmachines te laten verschijnen.

Wat kun je verwachten van de trainingen op het gebied van internet marketing?

Sanne leert je onder andere welke online trends er zijn en welke social media kanalen er bestaan en hoe je die kunt inzetten. Maar ook praat ze je bij over het maken van blogs of het versturen van nieuwsbrieven. Eigenlijk komen dus alle aspecten van het internet marketing voorbij. Bij de cursussen internet marketing leer je dus hoe je email- en contentmarketing kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Cursus Internet Marketing Rijswijk en omgeving Den Haag

De cursussen kunnen overdag of ’s avonds gevolgd worden op het kantoor van ensanne in Rijswijk.
De training Internet Marketing wordt in een kleine groep gehouden, waardoor Sanne iedereen veel persoonlijke aandacht kan geven en voldoende tijd heeft in te gaan op alle vragen.

Nieuwsgierig?

Neem dan alvast een kijkje op de ensanne academy en bekijk welke leuke, leerzame en interessante online marketing trainingen er gegeven worden. Inschrijven voor een van de trainingen of allemaal kan ook via dit aanmeldformulier.

  • Sanne is een ervaren trainer
  • De ensanne academy trainingen worden aangeboden speciaal voor zelfstandigen of kleine ondernemers
  • De training Internet Marketing wordt overdag of ’s avonds gegeven
  • Het kantoor van ensanne ligt in de Plaspoelpolder in Rijswijk en is vanaf de A4 makkelijk te bereiken
  • Er is ruimte voor persoonlijke aandacht omdat de groepen niet al te groot zijn