Wie en wat is ensanne?

Focus op content

Where focus goes, energy flows

Visie ensanne:

“Door te focussen op de creatie en distributie van waardevolle, relevante en consistente content kun je jouw doelgroep aanspreken, aantrekken en tot actie aanzetten.”

 

ensanne is sinds 2015 freelance contentproducent. Online en offline neem ik van A tot Z de productie uithanden; van strategie tot creatie. Ik ga graag met jou de uitdaging aan om jouw doelgroep te raken met de juiste content. Een unieke printuitgave, social media content, video, online platform, nieuwsbrief, podcast… Ook geef ik (social media) training aan ondernemers, medewerkers en studenten.

ensanne in het kort:

  • Strategie, creatie & training
  • Leisure sector
  • Projectbasis & interim
  • Vaste creatiepartners

Over Sanne Bakker

Ik ben een jonge, creatieve, veelzijdige duizendpoot en sinds 2015 zelfstandig ondernemer. Op betrokken, hands-on en praktijkgerichte wijze werk ik op projectbasis of interim bij (voornamelijk) bedrijven in de leisure en tuinbouwbranche. Samen met mijn vaste partners voor fotografie, video en design, creëer ik de content. Ik ben een trendwatcher en actief op alle social media. Ik heb een enorme reislust en schrijf hier over op mijn eigen reisblog.

Tools & expertises:

Strategie

Een gedegen contentstrategie is de basis voor succes.

Creatie

Contentcreatie is mijn expertise. Ik werk samen met vaste partners.

Training

Leer zelf meer over contentmarketing & social media.