Sanne Bakker

Eigenaar

Even voorstellen

Sanne Bakker (1989) is eigenaar en oprichter van ensanne en is als jonge, ondernemende online marketeer actief voor de leisure & hospitality sector. Sanne is het brein achter World-of-Blogs.nl, het online platform dat blogs op de wereldkaart zet. Daarnaast runt ze haar eigen travelblog ensannereist.nl. Haar omgeving karakteriseert Sanne als strategisch, een creatieve denker, energiek en een teamplayer. Dat laatste sluit zeker bij haar aan: zo speelt Sanne fanatiek waterpolo.

Wie ben je en wat doe je?

Ik werk al ruim 8 jaar in de leisure & hospitality branche. In mijn laatste functie voor de oprichting van ensanne in 2015 was ik e-commerce manager voor de veelzijdige hotelketen WestCord Hotels. Daarvoor werkte ik bij Delft Marketing als online marketing consultant & travel trade representive. Mijn banen bij WestCord Hotels & Delft Marketing waren zeer dynamisch tussen verschillende stakeholders. Tijdens mijn studie en stages heb ik aan vele andere segmenten van de vrijetijdssector geproefd.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Ik heb een hands-onmentaliteit en werk graag in samenspraak met mijn opdrachtgevers aan het eindresultaat. Ik adem social media, ben op alle kanalen te vinden en altijd op de hoogte van de laatste tech ontwikkelingen. Ik vind het leuk om training te geven en mijn kennis te delen zodat dit jullie bedrijf kan inspireren.

Wist je dat…

  • ensanne al jarenlang mijn nickname op het web is?
  • Waterpolo mijn sport is en ik gemiddeld vier keer per week in het zwembad lig?
  • Ik badeendjes spaar? En er al ruim 700 bij elkaar heb verzameld?
  • Ik heel veel koffie drink?
  • Ik nog echte boeken (vooral thrillers) en Flow magazine lees?