Sanne Bakker

Eigenaar

Even voorstellen

Sanne Bakker (1989) is eigenaar en oprichter van ensanne en is als jonge, ondernemende contentproducent actief voor bedrijven met een bijzonder verhaal. Daarnaast runt ze haar eigen travelblog ensannereist.nl. en webshop zoutbloed. Haar omgeving karakteriseert Sanne als strategisch, een creatieve denker, energiek en een teamplayer. Dat laatste sluit zeker bij haar aan: zo speelt Sanne fanatiek waterpolo.

Wie ben je en wat doe je?

Ik werk ruim 10 jaar in de vrijetijdssector (leisure) en daarnaast is me tuinbouwsector (horti) als getogen Westlandse niet vreemd. Twee dynamische sectoren waarin ik me erg thuis voel en er veel vraagstukken op het gebied van content zijn. Online en offline neem ik van A tot Z de productie uithanden. Een uniek boek, krant, event, video, website, e-mail en social media… van plan tot creatie én distributie.

Ik ben een jonge, creatieve veelzijdige duizendpoot en ondernemer. Ik werk op projectbasis en samen met een vaste partners voor foto, video en design. Ook heb ik mijn eigen reisblog, webshop en geef ik training.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Ik heb een hands-onmentaliteit en werk graag in samenspraak met mijn opdrachtgevers aan het eindresultaat. Ik adem social media, ben op alle kanalen te vinden en altijd op de hoogte van de laatste tech ontwikkelingen. Ik vind het leuk om training te geven en mijn kennis te delen zodat dit jullie bedrijf kan inspireren.

Wist je dat…

  • ensanne al jarenlang mijn nickname op het web is?
  • Waterpolo mijn sport is en ik gemiddeld vier keer per week in het zwembad lig?
  • Ik badeendjes spaar? En er al ruim 2000 bij elkaar heb verzameld?
  • Ik heel veel koffie drink?
  • Ik nog echte boeken (vooral thrillers) en Flow magazine lees?