Projectfases van ensanne

Bij ensanne hebben we gemerkt dat opdrachten onder te verdelen zijn in 4 projectfases.
Hulpvraag & Analyse

De online wereld beweegt zo snel dat het een uitdaging is om alles bij te benen. ensanne ademt social media en leeft online. Middels marktanalyses en het reframen van je hulpvraag, houden we je de juiste bril voor en helpen je om online ambities en mogelijkheden te formuleren.

Lees verder

Strategie & Planning

Het succes van een project valt of staat bij je online marketingstrategie. Wij helpen je opgestelde doelstellingen te transformeren tot concrete concepten binnen realistische tijdsplanningen, om zo de voor jou juiste e-commerce strategie te ontwikkelen.

Lees verder

Creatie & Uitvoering

ensanne begrijpt als geen ander dat bij gebrek aan handen, kennis of een netwerk de uitvoering van online werkzaamheden uiterst tijdrovend is. Ons team kan begeleiden op afstand de uitvoer ondersteunen of zelfs geheel van je overnemen.

Lees verder

Coaching & Sparringpartner

Ooit komt het moment dat het project klaar is of het tijd is om op eigen benen te gaan staan. Dat betekent niet dat de behoefte aan periodiek advies ophoudt. Wij zijn en blijven graag je sparringpartner voor al je online marketingvraagstukken. Nu én in de toekomst.

Lees verder

Afhankelijk van het type opdrachtgever en project wordt er gekeken welke fases van toepassing zijn. Zo kan het zijn dat je hulp zoekt bij het opzetten van een project (fase 1 en 2) en de uitvoering zelf doet of alleen behoefte hebt aan een sparringpartner (fase 4). Of je de fasen nu allemaal of gedeeltelijk doorloopt, ensanne helpt je graag verder!

ensanne academy

Moet ik bloggen? Hoe maak ik een nieuwsbrief? Welk social medium moet ik inzetten? Zomaar wat vragen waar je als zelfstandige antwoord op zoekt.

ensanne academy biedt een vierdelige cursus waarbij je in praktische lessen antwoord krijgt op deze vragen.