Zo beginnen we...

Hulpvraag & Analyse

De online wereld beweegt zo snel dat het een uitdaging is om alles bij te benen. Hierdoor kun je, zonder de juiste bril, al snel door de bomen het virtuele bos niet meer zien. ensanne ademt social media en leeft online. Hierdoor kan ik bedrijven die vastzitten met hun online vraagstukken helpen met markt- of probleemanalyses en het reframen van de hulpvraag.

Ieder bedrijf en iedere doelgroep is weer anders en vraagt om een eigen benadering. Door van te voren eerlijk en helder te onderzoeken welke online wensen en mogelijkheden er zijn en wordt het vervolgproces versneld. Of het nu gaat om de opzet van een nieuwe social media campagne, een doelgroepanalyse of het aangaan van samenwerkingsverbanden met bloggers. Samen formuleren we jouw specifieke behoeftes en uitdagingen om tot BRILjante oplossingen te komen.

Frisse blik contentmarketing quickscans

Een FRISSE BLIK op de kansen en mogelijkheden.
+1
Quickscan - sterkte +1

Frisse blik op online uiting,
maatwerk tips & tricks per e-mail, gratis contentbureaukalender.

+2
Frisse blik - Sterkte +2

Frisse blik op online uiting, maatwerk tips & tricks per e-mail, mondelinge toelichting met koffie of thee, gratis contentbureaukalender.

+3
Frisse blik - Sterkte + 3

Frisse blik op online uitingen (3x), maatwerk tips & tricks per e-mail, mondelinge toelichting met koffie of thee, gratis contentbureaukalender.

Interesse in een quickscan?

Laat checken hoe je er voorstaat. Na de meting heb je alles weer scherp op het vizier!

Mochten we in de toekomst tot een nadere samenwerking komen, verrekenen we deze kosten!

Gerelateerde projecten

Projecten waarvoor ik de Hulpvraag & Analyse heb uitgevoerd