Leer alles over content marketing en hoe toe te passen voor jouw bedrijf.

Content Marketing Training

Wil je jouw bedrijf online beter vindbaar maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan de Content Marketing Training aan de ensanne academy en leer hoe je content marketing kunt gebruiken en wat de online trends zijn.

Content Marketing Training omgeving Den Haag

Sanne geeft tijdens deze interessante trainingen handige tips en tricks voor het toepassen van content marketing voor jouw bedrijf. Ook praat ze je bij over de nieuwste trends en geeft ze praktijk voorbeelden.

Wat kun je verwachten van de content marketing training van ensanne?

Sanne leert je tijdens deze content marketing training welke online trends er zijn, welke social media kanalen er bestaan en hoe je die het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten. Maar ze leert je ook graag alles over het maken van blogs of het versturen van nieuwsbrieven via Mailchimp. Eigenlijk komen dus alle aspecten van content marketing voorbij tijdens deze leerzame trainingsmodule.

Hoe, wat en waar

De cursussen kunnen zowel overdag als in de avond gevolgd worden op het kantoor van ensanne in Rijswijk. Het is ook mogelijk om trainingen te organiseren op locatie.
De content marketing training wordt in een kleine groep gehouden, waardoor Sanne iedereen veel persoonlijke aandacht kan geven en voldoende tijd heeft uitgebreid in te gaan op alle verschillende vragen of praktijkvoorbeelden.

Nieuwsgierig naar de content marketing training?

Neem dan alvast een kijkje op de ensanne academy en bekijk welke leuke, leerzame en interessante trainingen content marketing er gegeven worden. Inschrijven voor een van de trainingen of de hele module kan ook via dit aanmeldformulier.

  • Sanne is een ervaren trainer
  • De ensanne academy trainingen worden aangeboden speciaal voor zelfstandigen of kleine ondernemers
  • De Content Marketing training wordt overdag of ’s avonds gegeven
  • Het kantoor van ensanne ligt in de Plaspoelpolder in Rijswijk en is vanaf de A4 makkelijk te bereiken
  • Er is ruimte voor persoonlijke aandacht omdat de groepen niet al te groot zijn