Wil je graag gaan beginnen met bloggen of juist je kennis uitbreiden?

Training bloggen in 10 stappen

Bloggen, je ontkomt er bijna niet meer aan. Tijdens deze leuke trainingen leer je bloggen in 10 stappen. Compleet met SEO tips en handvatten om het juiste platform te selecteren.

Training bloggen in 10 stappen aan de ensanne academy

Leer tijdens deze interactieve en interessante training alles op het gebied van bloggen. Sanne is zelf een fervent blogger en geeft je veel tips om een succesvol blog te schrijven. Van het kiezen van een platform tot het selecteren van de blogvorm en van praktische tips voor WordPress tot de optimalisatie van zoekmachines. Alles komt voorbij.

Wat kun je verwachten van de training bloggen in 10 stappen?

Sanne leert je onder andere welke online trends er zijn en welke platform of blogvorm voor jou het beste werkt. Maar ook vertelt ze je tekstueel de grootste valkuilen, licht ze je in over auteursrecht en fotografie. Na de training bloggen in 10 stappen kun je zelf aan de slag met je eigen blog of bedrijfsblog.

Waarom bloggen in 10 stappen bij ensanne?

Bloggen in 10 stappen kan zowel overdag als ’s avonds gevolgd worden op het kantoor van ensanne in Rijswijk, vlakbij Den Haag. Ook is het mogelijk een training op locatie te organiseren.
De training wordt in een kleine groep gehouden, waardoor Sanne iedereen veel persoonlijke aandacht kan geven en voldoende tijd heeft in te gaan op alle vragen.

Nieuwsgierig?

Neem dan alvast een kijkje op de ensanne academy en bekijk welke leuke, leerzame en interessante trainingen, naast bloggen in 10 stappen, er gegeven worden. Inschrijven voor een van de trainingen of allemaal kan ook via dit aanmeldformulier.

  • Sanne is een ervaren trainer
  • De ensanne academy trainingen worden aangeboden speciaal voor zelfstandigen of kleine ondernemers
  • De training bloggen in 10 stappen wordt overdag of ’s avonds gegeven
  • Het kantoor van ensanne ligt in de Plaspoelpolder in Rijswijk en is vanaf de A4 makkelijk te bereiken
  • Er is ruimte voor persoonlijke aandacht omdat de groepen niet al te groot zijn