Thomas van der Nat

Projectassistent (freelance)

Even voorstellen

Thomas van der Nat (1989) is geboren en getogen in Nijmegen maar inmiddels alweer bijna vijf jaar woonachtig in Rotterdam. Hij heeft aan de Hogere Hotelschool gestudeerd en hiervoor gewerkt als revenue manager voor een aantal hotels in Nederland en recentelijk nog de parttime studie Organisatiepsychologie afgerond. Sanne heeft hij leren kennen als collega bij het ss Rotterdam (onderdeel van WestCord Hotels) maar ook nadat hun wegen scheidde, zijn ze elkaar blijven volgen. Toen ze beiden als zelfstandig ondernemer begonnen, werd de samenwerking snel weer opgepakt.

Wie ben je en wat doe je?

Ik voel me prettig in een faciliterende rol; dienstverlening staat bij mij hoog in het vaandel. Daarbij heb ik een fascinatie voor het menselijk brein en gedrag. Ik word enthousiast van de collaboratieve economie en (peer-to-peer) netwerkorganisaties. In mijn werk probeer ik verbindingen te maken tussen het oeroude brein en maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Binnen ensanne ondersteun ik het team op verschillende projecten. Mijn werkzaamheden variëren van strategische en conceptmatige taken, tot het opzetten van een leergang of het projectmatig verbeteren van de websites en producten van ensanne.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Ik ben leergierig, analytisch en communicatief sterk. Niet bang voor verantwoordelijkheid en scherp en praktisch als het gaat om problemen oplossen.

Wist je dat…

  • Je mij ’s nachts wakker kan maken voor Festini Perenijsjes?
  • Ik gek ben op de Spaanse cultuur?
  • Ik bijna net zoveel koffie drink als Sanne?
  • Ik altijd als eerste op kantoor ben?
  • Bijna nooit mijn koffie kopje in de vaatwasser zet?