Laura van der Oever

Social Media Expert (freelance)

Even voorstellen

Laura van den Oever (1976) is social media expert en woont in Vlaardingen. Na haar studie aan de Hotelschool werkte ze in verschillende hotels zowel voor de schermen als receptioniste, als achter de schermen op de reserveringsafdelingen. Haar passie voor de online wereld is aangewakkerd in Hotel New York in Rotterdam, nadat ze daar de social media mocht opstarten. Sanne kent ze via Hotel New York dat onderdeel is van WestCord Hotels. Samen hebben Sanne en Laura onder andere aan de website gewerkt en kreeg ze steeds meer interesse in de online wereld. Zelfs na de overstap naar twee Van der Valk Hotels waar ze de contentmarketing op ging zetten, heeft ze altijd contact gehouden met Sanne. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe samenwerking bij ensanne!

Wie ben je en wat doe je?

Van jongs af aan heb ik altijd een fascinatie gehad voor het hotelwezen en de hospitality sector.  Via Hotel New York ben ik eigenlijk in de online wereld gerold en ben ik erachter gekomen dat ik dat toch echt het allerleukste vind. Bij ensanne ben ik community manager en zal mij voor een groot deel gaan bezighouden met social media.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Veel inzet, creativiteit en leergierigheid. Ik vind het leuk om samen te werken met inspirerende en creatieve mensen en ik denk dat zeker bij ensanne gevonden te hebben. Een leuk team met ieder zijn of haar eigen expertise, dat geeft positieve energie!

Wist je dat…

  • Vroeger mijn grote droom was om ballerina te worden?
  • Engeland en alles wat met Engeland te maken heeft mijn favoriet is?
  • Naast ensanne ik ook nog een van de twaalf bloggers ben van KidsEropUit?
  • Sanne en ik samen weleens concerten bezoeken?