Dianne de Kievit

Stagiaire

Even voorstellen

Dianne de Kievit (1993) is vierdejaars Leisure Management student aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft de minor Eventmanagement gevolgd. Haar passie ligt vooral bij het organiseren en creëren van evenementen en online marketing. Daarnaast is ze sociaal, enthousiast en wat betreft leisure een echte reis- en muziekliefhebber.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben werkzaam bij ensanne als stagiaire en doe hier voor mijn afstuderen onderzoek naar content marketing. Eerder heb ik stagegelopen bij poppodium De Kroepoekfabriek en mijn minor Eventmanagement afgerond aan het Expertisecentrum van Maatschappelijke Innovatie Rotterdam Zuid. Dit zijn erg verschillende organisaties, maar hebben allebei betrekking op mijn vakgebied leisure management.

Wat kunnen we van jou verwachten?

Veel inzet en vooral veel doorzettingsvermogen. Ik ben iemand die hard werkt, graag haar doelen wil behalen en ik zet dan ook door tot ik deze behaald heb. Daarmee zal ik een passend onderzoek en beroepsproduct afleveren, betreffende de stand van zaken van content marketing in de top van de Nederlandse leisure & travel branche.

Wist je dat…

  • Ik ieder jaar graag zoveel mogelijk concerten en festivals afstruin?
  • Ik een verzameling aan lippenstift en schoenen heb?
  • Ik een tweelingbroer heb?
  • Ik van cactussen hou?