Bianca Kramer

Coördinator World of Blogs (freelance)

Even voorstellen

Bianca Kramer (1991) is freelance blogger en woonachtig in Almere. Tijdens haar studie Toerisme & Management volgde ze de minors Destination Management en Creative Industry en schreef haar scriptie over Destination Branding. Nog voordat ze aan haar studie begon woonde Bianca in Spanje om daar de taal te leren en daar is haar lust om te reizen op gaan borrelen. Ze is een blog begonnen (foodtravelphotography.com) en door het bloggen heeft ze Sanne leren kennen.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben eigenwijs maar daardoor juist leergierig. Creatief en zelfstandig zijn woorden waar ik mezelf mee associeer. Ik heb een voorliefde voor de natuur, doe graag aan sporten als bootcampen, hardlopen, yoga & turnen, ben dol op lekker eten (met een wijntje) en ben een ‘zachtgekookt ei’. Na mijn studie ben ik als freelance content creator aan de slag gegaan (biancakramer.nl). Ik hecht enorm veel waarde aan vrijheid en flexibiliteit en dat heb je nodig als je vaak wil reizen. Voor ensanne richt ik me met name op World-of-Blogs, waarvoor ik coördinator ben. Ik zorg voor nieuwe blogcontent en verzorg de social media, in samenwerking met de rest van het team. Waar nodig spring ik bij met andere werkzaamheden en met blogopdrachten help ik ook altijd graag!

Wat kunnen we van jou verwachten?

Veel bloginspiratie! Ik duik helemaal in de blogwereld en wil die inspiratie ook met jullie delen. Verder ben ik flexibel en help ik overal met plezier mee.

Wist je dat…

  • Ik zo’n buitenmens ben dat ik altijd met mijn laptop buiten zit zodra het kan (ook al zie ik bijna niks)?
  • Ik pas op mijn 18e voor het eerst vloog? En direct in m’n uppie!
  • Ik begonnen ben met foto’s online te zetten en daarna pas echt ging bloggen met tekst?
  • Mijn lievelingseten brood met roomboter, risotto, geroosterde aubergine en een chocoladekoek met praliné is?
  • Sanne en ik onze eerste meeting in (hoe kan het ook anders) de Foodhallen in Amsterdam hadden?
  • Ik maar liefst drie websites heb?